Saturday, 13 April 2013

Tragedi WTC 9/11 di Wang Dollar AS

Tragedi WTC 9/11 di Wang Dollar AS

As salam,ini salah satu dari konspirasi tentang Tragedi 9/11 (September 11) yang ingin dikongsi dimana gedung kembar WTC di New York runtuh dilanggar oleh dua buah pesawat, dan markas pertahanan keamanan militar Amerika, Pentagon juga rosak dilanggar pesawat tersebut.Kali ini tragedi itu terdapat pada wang amerika syarikat pula.Amerika Syarikat berdiri lebih kurang 450 tahun yang lalu dan saat itu ditetapkannya pula mata wang Amerika Syarikat yang berwarna hijau itu. Dan sejak 450 tahun yang lalu pula mata wang Amerika tidak pernah ditukar. Sekarang cuba kita kaji mata wang yang sejak 450 tahun yang lalu itu belum berubah bentuknya.

Kita mulakan dengan wang 20 dollar


 

Ini wang 20 Dollar Amerika. Sekarang cuba kita lipat. (Ingat bahawa mata wang ini belum pernah ditukar sejak 450 tahun yang lalu)




 
(Kalau siapa yang ada 20 Dolar Amerika, boleh try.) Sekarang kita cuba lipat lagi. (Sekali lagi saya ingatkan bahawa mata wang ini belum pernah ditukar sejak 450 tahun yang lalu.)
 



Sekarang kita lipat pulak macam ni. (Kita bukan sedang belajar membuat origami)Kalau dah…sekarang lipat lagi seperti dibawah ini, dan lihat hasilnya..maksudnya lihat gambar yang 
dilingkari ini. 



 
Nampak apa?Bangunan berasapkan???? Itu adalah gambar Pentagon setelah dirempuh pesawat. Lihat gambar gedung yang berasap itu!Kalau masih belum percaya, akan saya perjelas lagi.



Sama kan?? Kali ini terbukti bahawa pada wang 20 Dollar Amerika menyimpan rahasia tentang konspirasi penghancuran Pentagon.(tapi dari siapa konspirasi tersebut?Mata wang ini kan amerika yg buat dan saya ingatkan bahawa mata wang ini belum pernah ditukar sejak 450 tahun yang lalu) Cukup untuk pesan terselubung Pentagonnya. Sekarang kita ke New York dengan 20 Dollar yang setengah kusut ini, untuk melihat ada apa di sana.Masih di 20 Dolar Amerika yang belum pernah dirubah sejak 450 tahun yang lalu. Sekarang kita pakai sisi lain dari wang 20 Dollar ini.Lipat seperti gambar di bawah.(Ikuti instruction)



                               Kita akan nampak gambar seperti yg dibawah ini.Wah,gempak giler!!!

Sepertinya saya kenal gedung itu! Ya, benar sekali…itu adalah gedung kembar WTC New York yang sekarang tinggal kenangan itu.Masih belum percaya?? Lihat ini!
 

Masih ingat yang bahawa mata wang ini belum pernah ditukar sejak 450 tahun yang lalu. Bahagian sebelah kiri dirempuh oleh Flight 175 dari United Airlines yang meluncur dari sebelah kanan gedung. Sementara bahagian sebelah kanan dirempuh oleh Flight 11 yang dimiliki American Airlines yang meluncur dari sebelah kiri. Lihat tulisan di kanan dan di kiri wang, yang lengkapnya adalah The United State of America..LOL..adakah 450 tahun yang lalu kedua perusahaan penerbangan itu sudah ada? Jawapannya, terang2 belum. Bahkan juga kedua-dua gedung itu yakni pentagon dan WTC juga belum dibangun.Sekarang kita bahas bagian yang paling aneh dari wang 20 Dollar kita ini. Lihat baik-baik gambar ini!



Ehh!!!Sudahkah pada tahun 450 tahun yang lalu Osama Bin Ladin lahir??Jangankan Osama,Obama ngan Bush pun tak lahir lagi.haha Untuk rahsia sebalik wang 20 Dollar ini,ia dapat dijumpai dari code : 9/11 (September 11) >> 9 + 11 = 20 Jadinya 20 Dollar!!! Cukup untuk 20 Dollar, kerana sudah kusut kita lipat-lipat sekarang kita tukarkan wangnya dengan sebuah 10 Dollar.Dalam 10 Dollar Amerika yang belum pernah ditukar sejak 450 tahun yang lalu juga terdapat rahsia penghancuran WTC New York.. Lihat ini!.



Gedung pertama WTC yang sudah berasap. Belum puas?? Nak lagi??
Sekarang kita pinjam wang 50 Dollar dari pengurup wang.



Ini WTC saat bangunannya runtuh. Mau lagi?? Kita pinjam lagi 100 Dollar dengan pengurup wang tadi..


Ini asap gambar asap dari WTC yang telah runtuh.
Detail sekali mereka membuat pesan terselubung ini! Sampai gambar asap juga tidak lupa dibuat. Sudah cukup melipat-lipatnya, kalau terlalu kusut nilai dolar yang kita punya jatuh.Sekarang tahukah kamu siapa yang membuat pesan terselubung ini???

Akhir kata,perkara2 yg dibincangkan mungkin benar dan mungkin salah..Just for info and sharing..I'm sorry if this post a little bit longer than in the past post..Thanks for visiting this blog.As salam.. :-)

Sunday, 7 April 2013

Secret Figures 11 and Tragedy 9/11(English version)

  Secret Figures 11 and Tragedy 9/11  

 

     

Another fact related to the 11/9 are peeled / shared on this blog ..and actually there are more conspiracy theories about this incident .. but it takes time to be update due to school .. haha​​. Here are some secrets on figure 11 in the incident of 9/11 happened 12 years ago .. Continue reading to the end because of this interesting and surprising facts ..

  1. The name 'NEW YORK CITY' built from 11 letters & name 'AFGHANISTAN' also built from 11 letters
  2. Name terrorist who has made threats to attack the Twin Towers (NY Twin Towers) in 1995 is 'Ramsin Yuseb'.The name is made ​​up of 11 letters.
  3. The name 'GEORGE W BUSH' also made ​​up of 11 letters.
  4. New York is the 11th state of the U.S. National
  5. The first plane that violated the Twin Towers was Flight No. 11. (flight number 11).
    These aircraft carry 92 passengers. 9 + 2 = 11
  6. The second plane that violated Twin Towers are no 77 flights (flight number 77). These aircraft carry 65 passengers. 6 + 5 = 11
  7. This tragedy occurred on 11 September. It is also known by the events of 9/11. 9 + 1 + 1 = 11. Fact number (date) 9/11 is similar to the U.S. National emergency number of 'Rescue 911'
  8. Total all the victims involved in the tragedy was 254 people. Then, 2 +5 +4 = 11.
  9. 11 September is the day of the 254 in a calendar year. Then, 2 +5 +4 = 11
  10. Major bombing incidents that occurred after the Twin Towers of New York City was in Madrid on 3/11/2004. So, 3 +1 +1 +2 +0 +0 +4 = 11
  11. The tragedy in Madrid happened 911 days after the tragedy of 9/11 'in New York
That's all the facts about the "SECRET FIGURES 11 and Tragedy of 9/11" that can be shared. But the fact is probably true and probably wrong. Allah knows best. Before concluding this post, trying to do what has been told below .. Good luck .. Thanks you for reading .. As salam

The first method:

Open Microsoft Word and do as follows:

  1. Type Q33 NY, this represents the first airplane flight numbers Twin Towers crashing.
  2. Highlight / Explain the Q33 NY.  
  3. Replace the font size to be 48.
  4. Replace become Wingdings font type 1
The second method:
  1. Open Microsoft Word. Then, type in NYC .. 
  2. Highlight that using your mouse and change the 'font' size 48 ..
  3. Change also type 'font' (types of writing) to "Wingdings" (which means 'wings sounded like a bell') ...
 
If you are lazy to try it, I have prepared the following "translation" of NYC ..For Q33 NY try it yourself .. don't be lazy .. lol haha

Saturday, 6 April 2013

Rahsia Angka 11 dalam Tragedi 9/11

     Rahsia/Fakta Angka 11 dan Tragedi 9/11

     

Satu lagi fakta berkaitan dengan 11/9 yang dikupas/dikongsi di blog ini..sebenarnya banyak lagi teori konspirasinya..tapi ia mengambil masa untuk di'update' disebabkan sekolah..haha.Berikut beberapa rahsia angka 11 dalam kejadian 11/9 yang terjadi 12 tahun yang lalu..Teruskan membaca hingga ke akhir kerana fakta ini menarik dan mengejutkan..
  1. Nama ‘NEW YORK CITY’ terbina dari 11 huruf & Nama ‘AFGHANISTAN’ juga terbina dari 11 huruf
  2. Nama pengganas yang pernah membuat ugutan untuk menyerang Menara Berkembar (NY Twin Towers) pada tahun 1995 adalah ‘Ramsin Yuseb’. Nama ini terbina dari 11 huruf. 
  3. Nama ‘GEORGE W BUSH’ juga terbina dari 11 huruf.
  4. New York adalah negeri ke 11 bagi Negara US
  5. Kapal terbang pertama yang melanggar Twin Towers adalah Penerbangan no 11. (flight number 11). 
  6. Kapal terbang ini membawa 92 penumpang. 9 + 2 = 11
  7. Kapal terbang kedua yang melanggar Twin Towers adalah Penerbangan no 77 (flight number 77). Pesawat ini membawa 65 penumpang. 6 + 5 = 11
  8. Tragedi ini berlaku pada 11hb September. Ia juga dikenali dengan peristiwa 9/11. 9 + 1+ 1 =11. Fakta  angka (tarikh) 9/11 ini menyerupai nombor kecemasan Negara US iaitu ‘Rescue 911’
  9. Jumlah semua mangsa yang terlibat dalam tragedi tersebut ialah 254 orang. Maka, 2+5+4=11.
  10. 11 September adalah hari yang ke-254 dalam setahun kalendar. Maka, 2+5+4=11
  11. Peristiwa pengeboman besar yang berlaku selepas daripada insiden Twin Towers New York City ialah di Madrid pada 3/11/2004. Maka, 3+1+1+2+0+0+4=11
  12. Tragedi di Madrid ini berlaku 911 hari selepas tragedi ‘9/11’ di New York 

Itu sahaja fakta tentang “RAHSIA ANGKA 11 dan Tragedi 9/11” yang dapat dikongsi.Namun fakta tersebut mungkin benar dan mungkin salah.Wallahu'alam.Sebelum mengakhiri post ini,cuba anda lakukan apa yang disuruh dibawah ini..Semoga berjaya..Thank you sebab sudi membaca..As salam.. :-)

Kaedah pertama:

Buka Microsoft Word dan lakukan seperti yang dibawah :
  1.  Taip Q33 NY, ini mewakili nombor penerbangan pesawat pertama yang menabrak Twin Towers.
  2.  Highlight/Terangkan Q33 NY.
  3.  Ganti ukuran Font menjadi 48.
  4.  Ganti jenis Font menjadi WINGDINGS 1
Kaedah kedua:
  1. Buka Microsoft Word. Kemudian, taipkan NYC.. 
  2. ‘Highlight’kannya dengan mouse anda dan tukar ke ‘font’ saiz 48..
  3. Tukarkan pula jenis ‘font’ (jenis tulisan) ke “Wingdings”  (yang bermaksud ‘sayap yang berbunyi seperti loceng’) ...
Jika anda malas untuk mencubanya, berikut saya sediakan 'translation' bagi NYC..Untuk yg Q33 NY tu cuba sendiri..jangan malas sangat..lol haha