Monday, 14 October 2013

Think to do before you sleep

Assalammualaikum and greetings to the readers of this post .. (don't forget to answer that salam) .. Today, I want to share somethings that relate to ourselves ..everyone know that everyone must sleep right? ..  who never sleep please comment your name (human only) ...by the way,back to our original topicwhich is the things to do before going to bed ..


Here are things to do before bed

Among them is:
1. Quran recitation

The meaning here is read and practice Surah Al-Ikhlas 3 times .. This is because, if the chapter is read once, then it equals one-third of the Quran .. Praise be to God, we see how easy it is to earn the reward .. in only one minute,we are able to collect a reward as were seal Quran .. see how God love us ..Subhanallah..



In a hadith narrated explain ..
" From Ayesha RA reported: The Messenger of Allah when lying in his bed every night , he raised his hands ( like praying ) , then blow and recite Surah Al -Ikhlas , Surah Al - Falak and Surah An- Naas , then he rubbed his hands throughout the body that can be cast aside from the head and face and the front of his body. he did three times. "(Narrated by Imam Tirmidhi )

2.Request intercession for yourself
How to apply for self intercession prayers are with the practice of the Prophet (selawat) each time before going to sleep every night.Prophet will help someone in the day no one can help except themselves and their practices ..


3. Hajj and Umrah
That means increasing the rosary ( Praise be to God ) , tahmid ( thank God ) , prayers ( la ilaha illallah ) , takbir ( allahu akbar ) and forgiveness ( Astaghfirullah hal Adzim ) . Where,if you do all these seem to have been performing haj and umrah .. God knows the truth . . Otherelse,you can read Bismillahirahmanirrahim 21 times.After that , read the prayer before sleep.For who then fall asleep and then wake up, God's counting sleep time as you're reciting the dzikir.That person was regarded as a remembrance(Allah) continuous and not regular sleep but sleep in remembrance(to Allah) .

4.Ask pleasure of the Muslim
The purpose of seeking guidance to the Muslims also is a way to pray and ask Allah to forgive all Muslims and recite prayers were muslimat.HEre is the one way to recite it:

Prayers:
astaghfirullahalazim li wali waa lidaiya wali jami ilmuslimina wal muslimat wal muminin wal mukminat alahya immin hum wal amwat.
Meaning: Forgive me O God the Almighty, my parents, and sisters all , believers and believing that is alive and who is dead .


Prayers before sleep :
" Bismikallahhumma ahyaa wa bismika amuut "
Meaning: In the name Of Allah I live and I die. (Narrated by Bukhari and Muslim )


Wake After Sleep prayers :
" Alhamdulillaahil ladzii ahyaanaa ba'da amaatanaa wa maa ilayhin nusyuur . " 
Meaning: Praise be to Allah Who gives us after we turn off . To Him shall we return ( Narrated by Bukhari )

When I wake up what to do .. the Prophet s.a.w had said, which means :
"Satan will bind someone 's head while he was sleeping with three ties , causing you to sleep long enough . When one of you rise and says the name of Allah , it will be the first bond escaped . Whenever he performs wuduk it will open a second bond . When it Prayer , it will be escaped all rooted . it will feel a freshness and peace of heart , if not it will feel lazy and clutter heart " . (Narrated by Imam Bukhari ) .

Prophet s.a.w. also always practice reading Surah As-sajdah Surah Al - Mulk before going to bed because reading of this chapter will make the tomb as a prosperous and bright.To avoid Satan and jinn in your sleep , the read ayatul-Kursi and verse 4 Qul as protection..



Additional Info
On how Prophet s.a.w sleep
According to a Hadith of the Prophet s.a.w narrated by Imam Bukhari and Imam Muslim, which means :
" If you go to sleep , wudu' like you go to prayer , then lie down on the right waist and read the prayer and make it the last prayer of the invisible. "

Prophet s.a.w had been sleep by placing one foot on the other foot as it is within the meaning of the Hadith :
" From bi Abbad Tamim , from his uncle, that the Prophet SAW sleep in the mosque , placing one leg over the other. " ( Hadith narrated by Bukhari and Muslim )

Finally, the command according to ability respectively .. I just do everything that i can do.. This is because each of us has the ability and inclination of differents.Allah never stingy in giving gratuities to the servants .. Ending topics today,all good things come from Allah and all that is bad comes from my own ..That's all .. As salam .. Happy Charity ..


Sunday, 13 October 2013

Perkara Yang Perlu Dilakukan Sebelum Tidur

As salam dan salam sejahtera kepada pembaca post kali ni..(jgn lupa jawab salam tu)..Perkara yang ingin dikongsi pada hari ini ialah perkara yang berkait dengan diri kita sendiri..maklumlah semua orang mesti tidur punyakan..sapa yang tak pernah tidur sila bgi nama kat comment yer(manusia jer)...ok berbalik kepada topik asal kita iaitu perkara yang perlu dilakukan sebelum tidur.. 

#contoh tempat tidur


Berikut adalah perkara yang perlu dilakukan sebelum tidur


Antaranya:

1. Mengkhatam Al-Quran

    Maksudnya disini ialah membaca dan mengamalkan surah al-ikhlas sebanyak 3 kali..Ini kerana,jika surah ini dibaca sekali,maka ia menyamai membaca satu pertiga daripada al-Quran..Subhanallah,lihatlah betapa mudahnya untuk kita memperoleh pahala..dalam masa 1minit sahaja kita sudah boleh mengumpul pahala seperti telah khatam Quran..begitu sayangnya Allah kepada kita..



Dalam riwayat hadis ada menerangkan..
"Daripada Aisyah RA katanya: Rasulullah SAW apabila berbaring di tempat tidurnya pada setiap malam, baginda mengangkat kedua tangannya (seperti berdoa), lalu meniup dan membaca Surah Al-Ikhlas, Surah Al-Falak dan Surah An-Naas, kemudian baginda menyapukan tangannya ke seluruh badan yang dapat disapunya dari kepala dan mukanya dan bahagian depan daripada tubuhnya. Baginda melakukannya sebanyak tiga kali." (Hadis Riwayat Imam Tirmidzi)...

2.Memohon syafaat untuk diri sendiri
   Cara untuk memohon untuk syafaat diri sendiri ialah dengan mengamalkan selawat ke atas Nabi Muhammad s.a.w. setiap kali sebelum tidur pada setiap malam.Syafaat baginda akan membantu seseorang ketika hari tiada siapa boleh bantu selain diri dan amalan masing2..




3.Laksanakan haji dan umrah
   Yang bermaksud memperbanyakkan tasbih (subhanallah),bertahmid (alhamdulillah),bertahlil (la ilaha illallah),bertakbir (allahu akbar) dan istighfar (astaghfirullah hal adzim).Jika melakukan semua ini seolah-olah telah melaksanakan ibadat haji dan umrah..wallahu'alam..Selain daripada itu,bacalah Bismillahirahmanirrahim sebanyak 21 kali.Sesudah itu,bacalah doa sebelum tidur.Sesiapa yang berwirid lalu tertidur kemudian bangun,Allah mengira waktu tidurnya sebagai waktu berzikir sehingga orang itu dianggap sebagai orang yang berzikir terus-menerus manakala tidurnya bukan tidur biasa tetapi dalam keadaan berzikir.



4.Minta keredhaan para Muslim
   Maksud memohon keredhaan kepada kaum muslimin pula ialah dengan cara berdoa dan memohon agar Allah mengampunkan dosa seluruh kaum muslimin dan muslimat.Cara membaca doa tersebut ialah


Doa:
astaghfirullahalazim li wali waa lidaiya wali jami ilmuslimina wal muslimat wal muminin wal mukminat alahya immin hum wal amwat.
Maksudnya:Ampuni aku ya Allah Yang Maha Besar,kedua ibu bapaku,semua muslimin dan muslimat,mukminin dan mukminat yang masih hidup dan yang telah mati.




Do’a Sebelum Tidur:
"Bismikallahhumma ahyaa wa bismika amuut"    
Maksudnya:Dengan nama-Mu ya Allah aku hidup dan dengan nama-Mu aku mati. (HR Bukhari dan Muslim)



Do’a Sesudah Bangun Tidur:
"Alhamdulillaahil ladzii ahyaanaa ba’da maa amaatanaa wa ilayhin nusyuur."   Maksudnya : Segala puji bagi Allah yang menghidupkan kami setelah mematikan kami. Kepada-Nya-lah kami akan kembali (HR. Bukhari)

Ketika bangun tidur apa yang perlu dilakukan..Rasulullah pernah bersabda yang bermaksud:
"Syaitan akan mengikat hujung kepala seseorang yang sedang tidur dengan tiga ikatan, menyebabkan kamu tidur dengan cukup lama. Apabila seseorang diantara kamu bangkit seraya menyebut nama Allah, maka akan terlepaslah ikatan yang pertama. Apabila ia berwuduk maka akan terbuka ikatan kedua. Apabila ia Solat , maka akan terlepaslah semua ikatannya. Ia akan merasa sesuatu kesegaran dan ketenangan hati, jika tidak ia akan merasa malas dan kekusutan hati". (Hadis Riwayat Imam Bukhari).

Rasulullah s.a.w. juga selalu mengamalkan membaca Surah Sejadah dan Al-Mulk sebelum tidur kerana dengan mambaca surah itu akan menjadikan kubur sebagai tempat yang sejahtera dan terang benderang.Untuk mengelakkan gangguan syaitian dan jin ketika tidur,amalkanlah membaca ayat Kursi dan 4 Qul sebagai perlindungan.


Info tambahan
Cara rasulullah tidur
Menurut sebuah Hadis Rasulullah yang diriwayatkan oleh Imam Bukhari dan Imam Muslim yang bermaksud:
"Jika kamu hendak tidur, maka berwuduklah bagaikan kamu hendak Solat, kemudian berbaring atas pinggang kanan dan bacalah doa ini (seperti maksud doa yang tersebut diatas) dan jadikanlah bacaan doa itu yang terakhir daripada bacaanmu (perkataanmu sebelum tidur)."

Rasulullah juga pernah tidur terlentang dengan cara meletakkan satu kaki diatas kaki yang lain sebagaimana yang tersebut dalam maksud Hadis:
"Daripada Abbad bi Tamim, daripada bapa saudaranya, bahawasanya Rasulullah SAW tidur terlentang di Masjid sambil meletakkan satu kaki diatas yang lain." (Hadis diriwayatkan oleh Bukhari dan Muslim)

Akhir sekali,amalkanlah mengikut kemampuan masing2..Saya juga hanya melakukan apa yang termampu oleh saya..Ini kerana setiap kita mempunyai kemampuan dan kecenderungan yang berbeza-beza.Sesungguhnya Allah tidak pernah bakhil dalam memberikan ganjaran kepada hamba-hambanya..Mengakhiri topik pada hari ini,segala yang baik datangnya dari Allah dan yang buruk datangnya dari saya..Sekia..As salam..Selamat Beramal..









Sunday, 4 August 2013

Ramadhan

As salam..ramadhan tiba dan kini hampir ke penghujungnya..Apakah perlu kita berasa gembira,ataupun sedih?Disini anda mungkin berjumpa dengan jawapannya..

Ramadhan telah hampir pergi..sudah cukupkah amalan kita?marilah kita sama2 memperbanyakkan amalan dibulan yg mulia ini..bak kata orang ramadhan ialah pesta pahala..mengapa dikata begitu?

Ianya kerana setiap perbuatan baik kita lakukan mendapat pahala yg berganda..sebagai contoh yang ringkas setiap perkara fardhu kita lakukan digandakan pahala sbanyak 70,dan setiap perkara sunat pula pahalanya akan berganda menjadi pahala fardhu..masyaAllah..sungguh mudah dan bnyak pahala yg diberikan kepada kita pada bulan ini..

Tambahan pula,malam ini malam ke-27 yakni malam yg ganjil dan berkemungkinan besar malam lailatul qadar..Apa itu malam lailatul qada??

Ianya adalah malam yg lebih baik dari 1000 bulan..byangkan jika kita berqiamullail pada malam ini..masyaAllah..namun begitu hanya Allah sahaja yg mengetahui bilakah malam yg sungguh istimewa itu..kita hanya mampu mencarinya..

Selain itu,menjelang syawal yg akan menjelma tidak lama lagi..boleh lar saya memberi sdikit info yg saya tahu mengenai malam raya..

1.Malam raya kita digalakkan melakukab bnyak ibadat seperti membaca Al-Quran,bertakbir dan lain2..
2.Malam raya juga tidak ada terawih jadi jgnlah pergi ke masjid untuk terawih pulak yer..hahaha

Itu sahaja dari saya..segala kekurangan dan kesalahan datangnya dari saya dan segala yg baik sesungguhnya datang dari Allah..jika ada apa2 info yg bleh dikongsi..insyaAllah saya kongsikan..As salam..Salam Aidilfitri dari saya..MuhdFirdausMJ..

Friday, 24 May 2013

Easy Way to find the Qur'an Constituents


As salam..Today I want to share about one of the Quran miracles associated with the constituents..Tips and secrets that I want to share this time is the way to learn and memorize each constituent pages of the Quran..It is amazing because just by using a simple mathematical formula,we can control each constituent pages of the Quran..Do you know all the magic figure 2?And did you know that every constituent of the Quran start will end up with the 2 behind..

Let us together prove it....


The trick is ...

1.No. Constituents that you want to know minus 1
2.The answer is multiplied with 2.
3.Then add / put number 2 behind.

Still do not understand or confused?? Let us look at the example ...

Example 1
If you want to know the constituents of 4 at what pages..

This the way..4-1 = 3,
Then 3 should be multiplied by 2
So 3 x 2 = 6
Place the number 2 after the last product of the answer = 6.
Thus, the constituent 4 is on page 62.

The proof ..


                                                       Fortify? Let us try another one...

Example 2
If you know the middle Surah Yassin at the beginning of 23 and forgot Constituents in the number of pages:


Way to know..

23-1 = 22,
So 22 should be multiplied by 2
So 22 x 2 = 44
Place the number 2 after the last product of the answer = 44. 
Thus, the constituent is on page 23 or page 442.
  

Example 3
If you want to know the beginning of the 30 constituent chapters contain common in the number of pages:

30-1 = 29,
So 29 should be multiplied by 2
So 29 x 2 = 58
Place the number 2 after the answers to multiply ~ 58.
Thus, the constituent 30 is on the page or pages to 582.
 


So far only the sharing of miracles Quran left by our Prophet that have been arranged neatly by Allah to the Prophet Muhammad's followers for all of us ..
Subhanalla!Hopefully you all can share this amazing info on the friends and relatives of the other so as to be able to leverage and prolonged the rewards(pahala)...Insyaallah ...As salam...

Cara Mudah Mencari Juzuk Al-Quran

As salam..harini saya ingin berkongsi tentang salah satu keajaiban Al-Quran yang berkaitan dengan juzuk..
Tip dan rahsia yang ingin dikongsikan kali ini adalah cara untuk mengetahui dan menghafal muka surat setiap juzuk Al-Quran..Memang menakjubkan kerana hanya dengan menggunakan formula matematik ringkas,kita dapat menguasai muka surat setiap juzuk Al-Quran..Tahukah anda semua keajaiban angka 2? Dan tahukah anda bahawa setiap permulaan juzuk al-quran akan berakhir dengan angka 2 dibelakangnya.Mari kita sama-sama buktikannya....

Caranya ialah...

1. No. Juzuk yg hendak dicari tolak 1
2. Jawapannya didarab dgn 2.
3. Kemudian ditambah/diletakkan no 2 dibelakangnya.
Masih kurang faham??Mari kita lihat antara contohnya...

Contoh 1

Jika anda ingin mengetahui Juzuk 4 di halaman atau muka surat ke berapa?

Caranya:4-1 = 3,
Maka 3 perlu didarab dengan 2;
Jadi 3 x 2 = 6
Letakkan no 2 selepas jawapan hasil darab tadi = 6.
Maka, Juzuk 4 adalah pada muka surat 62.

Buktinya..
juz 4
Senangkan?Jom kita try yg lain pulak..
Contoh 2

Jika anda tahu pertengahan Surah Yassin pada permulaan Juzuk 23 dan terlupa pula di muka surat ke berapa:

Cara mengetahuinya;

23-1 = 22,
Maka 22 perlu didarab dengan 2
Jadi 22 x 2 = 44
Letakkan no 2 selepas jawapan hasil darab tadi = 44.
Maka, Juzuk 23 adalah pada halaman atau muka surat 442.
  
Contoh 3

Jika anda ingin mengetahui permulaan Juzuk 30 yang mengandungi surah lazim di muka surat ke berapa:

30-1 = 29,
Maka 29 perlu didarab dengan 2
Jadi 29 x 2 = 58
Letakkan no 2 selepas jawapan hasil darabnya ~ 58.
Maka, Juzuk 30 adalah pada halaman atau muka surat ke 582.
 
Setakat ini sahaja perkongsian tentang keajaiban Al-Quran yang ditinggalkan oleh Rasullullah kepada kita telah disusun dengan kemas oleh Allah s.w.t kepada Nabi Muhammad s.a.w untuk kita semua umatnya..
Subhanallah!Semoga anda semua dapat kongsikan info yang menakjubkan ini kepada para sahabat dan saudara-saudara yang lain agar sama-sama dapat memanfaatkan dan berpanjangan pahalanya.Insyaallah...As salam...


Saturday, 13 April 2013

Tragedi WTC 9/11 di Wang Dollar AS

Tragedi WTC 9/11 di Wang Dollar AS

As salam,ini salah satu dari konspirasi tentang Tragedi 9/11 (September 11) yang ingin dikongsi dimana gedung kembar WTC di New York runtuh dilanggar oleh dua buah pesawat, dan markas pertahanan keamanan militar Amerika, Pentagon juga rosak dilanggar pesawat tersebut.Kali ini tragedi itu terdapat pada wang amerika syarikat pula.Amerika Syarikat berdiri lebih kurang 450 tahun yang lalu dan saat itu ditetapkannya pula mata wang Amerika Syarikat yang berwarna hijau itu. Dan sejak 450 tahun yang lalu pula mata wang Amerika tidak pernah ditukar. Sekarang cuba kita kaji mata wang yang sejak 450 tahun yang lalu itu belum berubah bentuknya.

Kita mulakan dengan wang 20 dollar


 

Ini wang 20 Dollar Amerika. Sekarang cuba kita lipat. (Ingat bahawa mata wang ini belum pernah ditukar sejak 450 tahun yang lalu)




 
(Kalau siapa yang ada 20 Dolar Amerika, boleh try.) Sekarang kita cuba lipat lagi. (Sekali lagi saya ingatkan bahawa mata wang ini belum pernah ditukar sejak 450 tahun yang lalu.)
 



Sekarang kita lipat pulak macam ni. (Kita bukan sedang belajar membuat origami)Kalau dah…sekarang lipat lagi seperti dibawah ini, dan lihat hasilnya..maksudnya lihat gambar yang 
dilingkari ini. 



 
Nampak apa?Bangunan berasapkan???? Itu adalah gambar Pentagon setelah dirempuh pesawat. Lihat gambar gedung yang berasap itu!Kalau masih belum percaya, akan saya perjelas lagi.



Sama kan?? Kali ini terbukti bahawa pada wang 20 Dollar Amerika menyimpan rahasia tentang konspirasi penghancuran Pentagon.(tapi dari siapa konspirasi tersebut?Mata wang ini kan amerika yg buat dan saya ingatkan bahawa mata wang ini belum pernah ditukar sejak 450 tahun yang lalu) Cukup untuk pesan terselubung Pentagonnya. Sekarang kita ke New York dengan 20 Dollar yang setengah kusut ini, untuk melihat ada apa di sana.Masih di 20 Dolar Amerika yang belum pernah dirubah sejak 450 tahun yang lalu. Sekarang kita pakai sisi lain dari wang 20 Dollar ini.Lipat seperti gambar di bawah.(Ikuti instruction)



                               Kita akan nampak gambar seperti yg dibawah ini.Wah,gempak giler!!!

Sepertinya saya kenal gedung itu! Ya, benar sekali…itu adalah gedung kembar WTC New York yang sekarang tinggal kenangan itu.Masih belum percaya?? Lihat ini!
 

Masih ingat yang bahawa mata wang ini belum pernah ditukar sejak 450 tahun yang lalu. Bahagian sebelah kiri dirempuh oleh Flight 175 dari United Airlines yang meluncur dari sebelah kanan gedung. Sementara bahagian sebelah kanan dirempuh oleh Flight 11 yang dimiliki American Airlines yang meluncur dari sebelah kiri. Lihat tulisan di kanan dan di kiri wang, yang lengkapnya adalah The United State of America..LOL..adakah 450 tahun yang lalu kedua perusahaan penerbangan itu sudah ada? Jawapannya, terang2 belum. Bahkan juga kedua-dua gedung itu yakni pentagon dan WTC juga belum dibangun.Sekarang kita bahas bagian yang paling aneh dari wang 20 Dollar kita ini. Lihat baik-baik gambar ini!



Ehh!!!Sudahkah pada tahun 450 tahun yang lalu Osama Bin Ladin lahir??Jangankan Osama,Obama ngan Bush pun tak lahir lagi.haha Untuk rahsia sebalik wang 20 Dollar ini,ia dapat dijumpai dari code : 9/11 (September 11) >> 9 + 11 = 20 Jadinya 20 Dollar!!! Cukup untuk 20 Dollar, kerana sudah kusut kita lipat-lipat sekarang kita tukarkan wangnya dengan sebuah 10 Dollar.Dalam 10 Dollar Amerika yang belum pernah ditukar sejak 450 tahun yang lalu juga terdapat rahsia penghancuran WTC New York.. Lihat ini!.



Gedung pertama WTC yang sudah berasap. Belum puas?? Nak lagi??
Sekarang kita pinjam wang 50 Dollar dari pengurup wang.



Ini WTC saat bangunannya runtuh. Mau lagi?? Kita pinjam lagi 100 Dollar dengan pengurup wang tadi..


Ini asap gambar asap dari WTC yang telah runtuh.
Detail sekali mereka membuat pesan terselubung ini! Sampai gambar asap juga tidak lupa dibuat. Sudah cukup melipat-lipatnya, kalau terlalu kusut nilai dolar yang kita punya jatuh.Sekarang tahukah kamu siapa yang membuat pesan terselubung ini???

Akhir kata,perkara2 yg dibincangkan mungkin benar dan mungkin salah..Just for info and sharing..I'm sorry if this post a little bit longer than in the past post..Thanks for visiting this blog.As salam.. :-)

Sunday, 7 April 2013

Secret Figures 11 and Tragedy 9/11(English version)

  Secret Figures 11 and Tragedy 9/11  

 

     

Another fact related to the 11/9 are peeled / shared on this blog ..and actually there are more conspiracy theories about this incident .. but it takes time to be update due to school .. haha​​. Here are some secrets on figure 11 in the incident of 9/11 happened 12 years ago .. Continue reading to the end because of this interesting and surprising facts ..

  1. The name 'NEW YORK CITY' built from 11 letters & name 'AFGHANISTAN' also built from 11 letters
  2. Name terrorist who has made threats to attack the Twin Towers (NY Twin Towers) in 1995 is 'Ramsin Yuseb'.The name is made ​​up of 11 letters.
  3. The name 'GEORGE W BUSH' also made ​​up of 11 letters.
  4. New York is the 11th state of the U.S. National
  5. The first plane that violated the Twin Towers was Flight No. 11. (flight number 11).
    These aircraft carry 92 passengers. 9 + 2 = 11
  6. The second plane that violated Twin Towers are no 77 flights (flight number 77). These aircraft carry 65 passengers. 6 + 5 = 11
  7. This tragedy occurred on 11 September. It is also known by the events of 9/11. 9 + 1 + 1 = 11. Fact number (date) 9/11 is similar to the U.S. National emergency number of 'Rescue 911'
  8. Total all the victims involved in the tragedy was 254 people. Then, 2 +5 +4 = 11.
  9. 11 September is the day of the 254 in a calendar year. Then, 2 +5 +4 = 11
  10. Major bombing incidents that occurred after the Twin Towers of New York City was in Madrid on 3/11/2004. So, 3 +1 +1 +2 +0 +0 +4 = 11
  11. The tragedy in Madrid happened 911 days after the tragedy of 9/11 'in New York
That's all the facts about the "SECRET FIGURES 11 and Tragedy of 9/11" that can be shared. But the fact is probably true and probably wrong. Allah knows best. Before concluding this post, trying to do what has been told below .. Good luck .. Thanks you for reading .. As salam

The first method:

Open Microsoft Word and do as follows:

  1. Type Q33 NY, this represents the first airplane flight numbers Twin Towers crashing.
  2. Highlight / Explain the Q33 NY.  
  3. Replace the font size to be 48.
  4. Replace become Wingdings font type 1
The second method:
  1. Open Microsoft Word. Then, type in NYC .. 
  2. Highlight that using your mouse and change the 'font' size 48 ..
  3. Change also type 'font' (types of writing) to "Wingdings" (which means 'wings sounded like a bell') ...
 
If you are lazy to try it, I have prepared the following "translation" of NYC ..For Q33 NY try it yourself .. don't be lazy .. lol haha