Friday, 11 May 2012

I'm coming home=lagu puja dajjal???

Semenjak lagu ni keluar kat astro,aku terus cari kat 4shared nak download.lagunya memang sedap tapi ada makna disebalik lirik2 tersebut.Tapi saya tak pasti kesahihannya lagi.

Percayalah lagu ni dah jadi trend sekarang ..mana2 pun korang akan dengar i'm coming home , i'm coming home , tell the world that I'm coming home .. Faham tak maksud dia tu ? Ehehe mestilah fahamkan .. Maksudnya lebih kurang macam Saya balik rumah .. Bagitau dunia yg saya akan balik rumah .. 'RUMAH' ? rumah tu BUMI laaa !
Seolah-olah memberitahu yang Dajjal akan sampai ke bumi tak lama lagi jer.

Until this song appear at Astro.I quickly search the song at 4shared to download it because this song is nice but there are meaning behind the lyrics.But until now I don't know the truth of this song.

Believe it or not.This song is trending now,where ever you go you must hear I'm coming home .. I'm coming home tell the world that i'm coming home.did you know what is the lyric?? Of course you know It's something like I'm go back to home .. tell the world that i will coming home.. 'home' ? home is EARTH !!This are likely to tell us that Dajjal will come to home not longer now.


Sekarang tengok video dia okey .. Don't worry video die tak seram ..Dengar lirik dia betul2 ..nanti kita tengok sama2 maksud lirik dia.

Now you see this video and listen the lyric carefully.later I will tell you the meaning of the lyric.



Did you have listen this song...below are the lyric which I tell you at first.
Korang dah dengar lirik lagu tu kan .. ha ni lirik dia yang membawa maksud seperti yang saya ckap tadi.


I’m coming home
I’m coming home
Tell the World I’m coming home
Let the rain wash away all the pain of yesterday
( dajal datang membawa hujan )



I know my kingdom awaits and they’ve forgiven my mistakes
I’m coming home, I’m coming home
Tell the World that I’m coming
 (Kerajaan dajjal menunggu dan memaafkan kesilapannya)



Back where I belong, yeah I never felt so strong
I feel like there’s nothing that I can’t try
And if you with me put your hands high
( pengikut-pengikut dajjal akan riang gembira )
If you ever lost a light before, this ones for you
And you, the dreams are for you

Another lie that I carry on
( dajjal dikenali sebagai penipuan yang besar dalam sejarah )
I need to get back to the place I belong

What if my son stares with a face like my own
And says he wants to be like me when he’s grown
Sh-t! But I aint finished growing
(semasa dajjal masih bayi, dia telah dihantar ke sebuah pulau yang kini dijagai oleh jassasah)
Another night the inevitible prolongs

But we’ve been living as friends
So you’ve been a guest in your own home
It’s time to make your house your home

“Ain’t No Stopping Us Now“
Whenever it comes on it makes me feel strong
Forgave me for all of my shortcomings
( dajjal hanya datang dalam masa 40 hari, 1 day like a year, 1 day like a month, 1 day like week and the rest day just ike our normal day )
Lot of fights, lot of scars

Sedar tak yang kite seolah-olah menyeru Dajjal tu supaya segera datang ? Pesan Rasulullah , waktu Dajjal tiba nanti ..Jangan keluar rumah ..Segeralah bertaubat kepada Allah .. Seperti saya cakap kat atas tadi,berita ni tak tahu ketepatan berita ni tapi lebih elok kite berhati-hati.

1 comment:

  1. Lagu come back home tu sempena pelajar korea yg tengelam la awak. Boleh search.

    ReplyDelete